Laura Juul

Sygeplejerske, Zoneterapeut & Gaven I Maven
Medstifter & Partner
42 40 67 25

“Mit helt store mål er at hjælpe den enkelte med at skabe indre glæde og fred gennem behandlingerne”
 
  • Medstifter & Partner af House of Natural Balance
  • Partner & Konsulent for Addit Water 
  • Underviser i Neo koncept
  • Sygeplejerske
  • Zoneterapeut
  • Praktiserer Gaven I Maven & Kinesiologi
 
Laura Juul er født i 1985 og har været uddannet sygeplejerske siden 2009. Laura har arbejdet en del år inden for akutområdet både på sengeafdeling og skadestuen og ydermere 5 år som operationssygeplejerske især med gynækologi, børnekirurgi, mave/tarmkirurgi og plastikkirurgi. 
 
Derudover har hun været udstationeret på Grønland som sygeplejerske 10 gange, i alt fra små bygder som stationssygeplejerske til sengeafdelinger i Nuuk. Arbejdet i Norge som operationssygeplejerske i nogle måneder og været frivillig operationssygeplejerske i Eritrea med et team af børnekirurger fra rigshospitalet.

I 2018 blev Laura færdig som zoneterapeut fra Institut for Biologisk Medicin. Derudover har Laura et kursus i øreakupunktur, healing og et udvidet kursus i massage og zoneterapi til babyer/børn.

Derudover laver Laura Gaven i Maven behandlinger, denne metode er hun oplært i af kvinden bag metoden Gina Asbjerg, som Laura ydermere underviser sammen med i denne metode til andre behandlere.

Siden efteråret 2019 har Laura også været en del af Additwater, hvor hun er med til at samle informationer og styre NEO rummet.

For booking og mere info tryk her